· 

Meer dan 200 dansers voor Online Dansfestival Dansstudio KP

Meer dan tweehonderd dansers en geïnteresseerden bezochten dinsdag vijf mei het online bevrijdingsdag-dansfestival van Dansstudio KP.

Omdat een fysiek event vanwege corona nu niet kan organiseerde de dansschool een dagvullend programma via Youtube.

 

“Het is eigenlijk heel spontaan ontstaan,” zegt eigenaresse Kimberly Pikeur: “ik ben op 5 mei jarig, dus vaak doe ik dan ook wat speciaals. Fysiek kon dat nu niet. Toen hebben we dit eigenlijk heel snel in elkaar gezet.”  

 

Vanaf half twaalf ’s ochtends konden geïnteresseerden live de activiteiten volgen. Verschillende docenten gaven workshops in de stijlen hiphop, afro en modern. Daarnaast was er een spelletjesuur, waarin prijzen te winnen waren. Ook konden de kijkers vragen stellen aan de docenten. De livestreams zijn terug te kijken op het Youtube-kanaal van Dansstudio KP. 

 

Foto: Dansstudio KP 

Meer info:  Kimberly Pikeur (info@studiokp.nl) 06 39 10 74 11.