· 

Jeugd AKV 't Capproen ook weer gestart

De jeugd en begeleiding van AKV 't Capproen stond te trappelen om weer te mogen beginnen met de trainingen.

De Online Challenges waren ontzettend leuk en ook het contact houden via de verschillende groep apps verliep prima, echter het echte werk is toch altijd veel leuker.

Op Bevrijdingsdag, dinsdag 5 mei, was het tijd voor de jongste jeugd en het leek wel of de kids harder genoten dan ooit. Donderdagavond moest ook de A1 weer aan de bak. Volgens trainer Wim van der Perk, is de tijd van het bank zitten, chips eten en gamen voorbij en moet men weer volop aan de bak. Zo dachten de overige trainers, Peter en Adelene Hartensveld en Wendy Letterie er ook over. Zo werkte men een pittige en prettige training af, waarna er toch wel degelijk werd uitgekeken naar een volgende én naar het hopelijk mogen spelen van een wedstrijd in het najaar.