· 

Opnieuw mooie sportgasten bij SportopVoornePutten Radio

Er zijn helaas nog geen officiële sportwedstrijden mogelijk. Ondanks dit feit, heeft de redactie van SportopVoornePutten de handen nog dagelijks vol aan het verwerken van het laatste sportnieuws. Wij doen dit uiteraard met veel passie en plezier.

 

Zo verzorgen we wekelijks een radioprogramma bij LINQ Media. Op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur zitten er twee presentatoren en één technicus voor u klaar. Met de lekkerste muziek en het lokale sportnieuws met hierin 6 sportgasten die zeker veel te melden hebben.

 

Op zaterdag 9 mei aanstaande spreken we met Edwin Wingelaar van VV Brielle over de laatste stand van zaken bij de club, Laurent Daussy van BOCA Sports uit Hellevoetsluis en Ron Godschalk van Boxing Godschalk uit Zwartewaal. Mogen zij binnenkort uit de intelligente lockdown of moet men nog anders creatief zijn. Mevrouw Gerda Groenenberg, initiatiefneemster van Westvoorne Sportief, Stephan Hazenbroek van Tennisclub de Kooistee en Arie de Snayer, in dit geval als woordvoerder van de Estron Runners. Dit team gaat binnenkort iets bijzonders doen.

 

Meer dan genoeg redenen om te luisteren SportopVoornePutten radio bij LINQ FM!