· 

Spivo Dames 1 nieuws!

Na de komst van Monique de Vroed als trainster, zijn er nu ook ontwikkelingen op het gebied van de speelsters. Willianne Tigelaar (spelverdeelster) en Zara Keijzer (passer/loper en diagonaal) komen over uit Dames 2. Beide meiden hebben de afgelopen jaren in Dames 2 al laten zien wat ze in huis hebben en de stap naar Dames 1 kwam dus niet helemaal als een verrassing. Willianne behoorde de afgelopen jaren ook al bij de wedstrijdselectie tijdens thuiswedstrijden.

 

Daarnaast komen er twee speelsters van buitenaf: Lisa de Wit (passer/loper) en Kirsten Weijts (midden en diagonaal). Lisa komt over van Flits en heeft daarvoor jaren bij Sliedrecht Sport gespeeld op 3e divisie niveau. Kirsten komt ook over uit de 3e divisie waarin zij speelde voor Volley2B.

 

Tot slot blijft Ineke ‘t Hart behouden als assistent coach en komt Michiel Tuitel ondersteuning bieden op de trainingen.

 

 

Dames 1 is blij met de aanwinsten en is klaar om, hopelijk over niet al te lange tijd, te beginnen met het nieuwe seizoen!