· 

vv Hellevoetsluis ging weer live op Facebook.

Gisteren was al weer de vierde live uitzending van vv Hellevoetsluis Thuis TV, de Clubavond Online. Een mooi initiatief met voorzitter Edwin Boogaard als presentator en gids.

Na de technische mankementen van vorige week, was het dit keer weer een leuke, interactieve uitzending, waarbij het zelfs lukte om mensen live in de uitzending te halen en daarmee in gesprek te gaan!


De Spotify Playlist "Clubavond Online" was weer goed gevuld met maar liefst 16 nummers, wat dus ook weer geld in het laatje bracht voor de vereniging! Het heeft er inmiddels toe geleid dat deze playlist al uit 42 nummers bestaat, variërend van feestmuziek tot wat langzamere nummers en van Nederlandstalig tot Engels- en Franstalig! 

 

Voor hun bijdrage aan de playlist van gisteravond dankt de vereniging de donateurs. Volgende week donderdagavond weer een nieuwe uitzending waar de volgers een nieuw nummer aan de playlist kunnen toevoegen. Dat kan tegen betaling van MINIMAAL 5 euro. Het nummer wordt dan volgende week donderdag tussen 20:00 en 21:00 uur live op de vv Hellevoetsluis (gesloten) Facebookpagina afgespeeld (met Vibeke van Wingerden-Schurink).