· 

Glenn Stoffers verruilt Vierpolders voor Hellevoetsluis

De 28-jarige Glenn Stoffers volgt zijn huidige trainer Paul Bestebreur naar Hellevoetsluis. Stoffers wil graag nog eens de uitdaging aangaan om te spelen in de 2e klasse en kreeg bij Hellevoetsluis het juiste gevoel.

 

De afdelingsleider van de JUMBO in Brielle kwam in de jeugd uit voor SC Voorne en debuteerde daar ook in het 1ste elftal. Na de fusie met WRW speelde hij nog even voor vv Brielle, maar sinds het seizoen 2015-2016 komt Stoffers uit voor Vierpolders. In zijn eerste seizoen bij Vierpolders, toen nog uitkomend in de 4e klasse, strandde de ploeg in de finale van de nacompetitie voor promotie en het 2e seizoen was, mede door een trainerswissel halverwege, een verloren seizoen. In het 3e seizoen kwam de geboren Rotterdammer, maar altijd in Brielle gewoond hebbende aanvaller onder Paul Bestebreur te trainen en dat bleek gelijk een succesvolle combinatie. Voor het eerst in de historie van Vierpolders promoveerde het 1ste elftal naar de 3e klasse, waar het dit seizoen voor het 2e opeenvolgende seizoen in uitkwam.

 

 

Stoffers, sinds december 2014 samenwonend met zijn vriendin Tessa, speelt het liefst als links- of rechtsbuiten en kijkt er enorm naar uit om op een hoger niveau zijn kunsten te vertonen. Met Stoffers voegt Hellevoetsluis iemand met ervaring toe aan de vrij jonge voorhoede. Stoffers zelf zegt over zijn overgang: ‘Naast het hogere niveau heb ik Hellevoetsluis altijd als een prettige, gezellige en sfeervolle vereniging ervaren. Vooral de ambiance bij thuiswedstrijden spreekt mij erg aan en het totale plaatje klopte gewoon. Uiteraard speelt het feit dat Paul Bestebreur hier trainer wordt ook mee in mijn beslissing. Ik hoop in de seizoenen dat ik bij Hellevoetsluis speel uiteraard eerst een basisplaats te veroveren en dan succesvol en beslissend te zijn.’