· 

VV Zuidland opnieuw met 5 vrouwenelftallen in competitie

Ook in 2020-2021 zal de vv Zuidland weer met 5 vrouwenelftallen de competitie in gaan.

Twee selectieteams in de 2e en 3e klasse, 1 team in de 4e klasse en 2 in de 5e klasse. Daar is natuurlijk niets gewoons aan, het is bijzonder dat Zuidland de grootste zaterdag-vrouwen-vereniging is van Zuid-Holland. Dat zegt iets over de vereniging en over de houding van het Bestuur ten opzichte van het vrouwenvoetbal. 

Zuidland wil dan ook graag de regionale functie voor Voorne Putten (en net erbuiten) uitvoeren in het vrouwenvoetbal en nodigt meiden dan ook nadrukkelijk uit die willen voetballen, iets anders dan de huidige vereniging en/of hogerop willen.

 

Aan de meisjeskant ziet het er naar uit dat er weer 4 meidenteams in de competitie uit gaan komen. Op dit moment trainen er nieuwe meiden mee en ook daar is de mogelijkheid voor meiden om aan te sluiten in vrijwel elke leeftijdsklasse. Wil je meetrainen dan is dan vanaf MO15 uiteraard met de 1,5 meter regel helaas, maar dan is die mogelijkheid er voor elke leeftijd wel, want vanaf maandag 11 mei gaan naast de meisjesteams ook de 5 vrouwenteams weer trainen. 

 

Informatie bij coördinator Hans Schelvis vrouwen@vvzuidland.nl of 0630169759.