· 

De groeten van ......

HC Voorne Dames 1 plaatste het volgende bericht op haar Facebookpagina:

 

Hopelijk zijn jullie allemaal in goede gezondheid!

 

Zoals jullie misschien wel weten kunnen ook wij onze competitie niet afmaken. De hockeybond heeft bekend gemaakt dat wij volgend seizoen in dezelfde poule zullen spelen. Wij kijken nu al enorm uit naar begin september. Een nieuw seizoen met nieuwe kansen!

 

Dit geldt natuurlijk ook voor de Toto, deze zal ook komend seizoen niet ontbreken!

Op dit moment staat Lars Romswinckel bovenaan in de Toto en aangezien er deze competitie niet meer gespeeld wordt, is Lars dus de winnaar van dit seizoen. Er zal voor hem een prijs volgen, dit zal de helft van het prijzengeld zijn dit seizoen. Wij zullen met dit cadeau de horeca helpen!

 

Wij van HC Voorne dames 1 willen alle sponsors van dit seizoen nogmaals hartelijk bedanken!

 

Morgenavond starten wij (op 1,5 meter) van elkaar met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen!

 

Voor nu blijf gezond en hopelijk tot in het nieuwe seizoen! 

💙

Liefs,

 

HC Voorne Dames 1