· 

Jump'80 uit Hellevoetsluis bestaat niet meer!

Een jaar voor het 40 jarig jubileum, komt er een einde aan basketbalvereniging Jump'80 uit Hellevoetsluis. De meeste leden zijn ingeschreven bij basketbalvereniging Voorne uit Brielle. 

 

Aanhoudend gebrek aan kaderleden, is uiteindelijk de oorzaak geworden van het bestuursbesluit deze maand te stoppen met de Hellevoetse Basketbalvereniging Jump'80. Het bestuur slaagde er niet in de vereniging op verantwoorde wijze voort te zetten. Tijdelijk was er sprake van een fusie met basketbalvereniging Voorne, maar aan die fusie zaten teveel haken en ogen om er een definitieve hamerklap op te geven. 

 

De belangrijke Algemene Ledenvergadering van eind maart kon door de corona maatregelen geen doorgang vinden. De leden zijn daarop per e-mail geïnformeerd over de bestuurszorgen. Aan hen is voorgelegd met suggesties te komen om het voortbestaan van de vereniging te continueren. Die ledenraadpleging heeft onvoldoende zekerheid geboden, waarop het bestuur na het afketsen van de fusie besloot de stekker uit de vereniging te trekken. De leden zijn geholpen bij de overschrijving naar BV Voorne. Veel leden hebben daar gebruik van gemaakt. Het is niet helemaal duidelijk wat de spelers van het goed spelende eerste Herenteam gaan doen. De redactie van Sport op Voorne Putten hoopt natuurlijk dat de 1e team spelers (Mannen) zich aansluiten bij BV Voorne.

 

Zodra alle zaken rondom het beëindigen van de vereniging met de NBB zijn afgehandeld en de financiële stukken zijn bekrachtigd, zal de vereniging officieel zijn opgeheven.

 

Voor BV Voorne heeft het aantal nieuwe leden uiteraard ook consequenties voor hun organisatie. Daar is de vereniging momenteel druk mee; dat kan iedereen begrijpen. Binnenkort meer informatie vanuit BV Voorne.