· 

Sportscholen laten van zich horen.

Sportscholen laten zich volop van zich horen nu ze nog steeds de deuren voor de klanten gesloten moeten houden. Zo was Warrens Sportinstituut de eerste sportschool die bij het ingaan van de coronamaatregelen de toestellen thuis te leen aanbood aan de leden. Martin Warren behaalde zelfs een aantal keer het Algemeen Dagblad en de regionale krant. Verschillende sportscholen zoals Sportschool Van Unen en Sportcentrum De Bijl & Gross gingen buiten sporten. De vereniging van Sportschoolhouders plaatste een grote advertentie in de Telegraaf. 

 

Ook de personal trainers gaan deze week buiten weer aan het werk. Health Flow rijdt zelfs met zijn busje voor om samen met u te gaan sporten. 

 

De nood is voor veel sportschoolhouders hoog!

 

Er zullen allerlei goede redenen zijn waarom de regering besloten heeft de sportscholen gesloten te houden. Maar de nood is langzamerhand erg hoog voor de sportscholen die nog niet zoveel vet op de botten hebben. Vandaag is er overleg tussen het ministerie en de sportschoolorganisaties. Wellicht is het toch nog mogelijk de sportscholen per 1 juni te openen en niet te wachten tot 1 september.

 

Veel sportscholen organiseren totdat ze weer open gaan diverse activiteiten. Volg hiervoor hun en onze Facebookpagina.