· 

Kent u Cardioboxing Brielle al?

SportopVoornePutten is er voor ALLE Sporters, Verenigingen en hun Fans op het eiland Voorne Putten. In de afgelopen, ruim 4 jaar, hebben wij kennis mogen maken met ontzettend veel enthousiaste verenigingen, haar bestuurders, sporters en vooral ook fans.

 

Uiteraard kennen wij nog niet alle verenigingen en of clubs. Wij nodigen u van harte uit om u te melden zodat ons platform misschien ook iets mag betekenen voor uw organisatie.

 

Iemand die zich spontaan bij ons meldde was Chantal van Prooijen van Cardioboxing Brielle. Deze van oorsprong uit Dordrecht komende dame, is al weer een aantal jaren actief in de mooie Vestingstad. Meegenomen door vriend lief (zelf ook geen onbekende in de sportwereld) werd zij ook een beetje verliefd op Brielle.

 

“Ik vond en vind Dordrecht en dan vooral de binnenstad nog erg mooi”, zegt Chantal. Ik moest echt even overgehaald worden om naar Brielle te verhuizen, maar vind het nu zo mooi. Vooral de lieve mensen in Brielle hebben mij weten over te halen.

 

Ik werkte al vele jaren in de zogenaamde BUDO sporten, voor diverse werkgevers en vind lesgeven het mooiste om te doen. Wat haal ik daar een voldoening uit!

 

"Mijn man zei dat ik iets voor mezelf moest gaan doen. Hij was ervan overtuigd dat dit zou gaan lukken. Met zijn ervaring had ik een goed steuntje in de rug en besloot ik om Cardio Boxing Brielle op te richten. Het gaat, ondanks de crisis enorm goed met ons en ik ben zo blij dat ik afgelopen maandag weer enigszins mocht beginnen. Mijn leden stonden ook te popelen om iets te gaan doen.

 

We zijn creatief genoeg om leuke trainingen te gaan geven en ondanks dat we niet op elkaars handen mogen stoten zijn wij creatief genoeg om hele leuke trainingen te geven" 

 

Vanuit de NOC NSF en de gemeente zijn er regels opgesteld waaraan je als sportaanbieder moet voldoen. De lessen worden buiten op het schoolplein van het Maerlant college gegeven. We moeten de ander halve meter uit elkaar blijven. We mogen geen gebruik maken van de kleedkamers en de douche en douchen dus thuis. Chantal zorgt voor een desinfectie pompje dat iedereen voor de start van de les moet gebruiken en men mag handschoentjes gebruiken

 

De les tijden zijn gewijzigd zolang we buiten trainen. 

Maandag 19:00 tot 20:00 

Woensdag 19:00 tot 20:00 

Donderdag 19:00 tot 20:00

Voor de kids zijn er speciale lessen tussen 16.30 uur en 17.30 uur op woensdagmiddag.

 

Chantal is blij om iedereen weer te zien. Meer over Chantal en Cardioboxing Brielle in de radio uitzending van SportopVoornePutten op zaterdag 23 mei. Hier zal Chantal telefonisch meer over haar passie vertellen. 


 

 

Hier kan uw advertentie staan

 Aanbieding geldig t/m 31 mei: €499.00 euro per jaar.

voor info: sportopvoorneputten@gmail.com