· 

Selectie vv Abbenbroek zo goed als rond.

VV Abbenbroek heeft selectie zo goed als rond voor komend seizoen. Na het aantrekken van de nieuwe trainer Wouter Goossens, heeft het bestuur van VV Abbenbroek niet stilgezeten.

 

Ondanks de Corona-crisis waardoor er niet meer wordt gevoetbald, is de selectie voor aankomend seizoen zo goed als rond. Maar liefst 11 spelers zullen de overstap naar “Sportpark Abbenello” maken en volgend seizoen de kleuren van Abbenbroek verdedigen.

 

Het gaat om de volgende spelers: Thomas Melching, Joey Salij, Oussama Nahri, Muhammed Baydar (Allen Vlotbrug), Niels Molendijk (Rhoon), Zakaria Cheikh (SC Botlek), Nigel de Waard (VV Hellevoetsluis), Steven Lans (VV Hekelingen), Ivana Mantala (VV Rockanje), Bekircan Usta, Jeremy Tuinenburg.

 

Sport op Voorne Putten wenst het team veel succes zodra de competitie van start gaat.


 

 

Hier kan uw advertentie staan

voor info: sportopvoorneputten@gmail.com