· 

Vergroot uw naamsbekendheid middels Sport op Voorne Putten.

Sport op Voorne Putten is een online platform voor sporters, verenigingen en hun fans. Sport op Voorne (SOVP) bestaat inmiddels 4 jaar en groeit enorm. 

 

We zien een duidelijke toename van het bezoek van onze website. Ook krijgen we steeds meer volgers van onze Facebookpagina. Het werk van de SOVP vrijwilligers wordt gewaardeerd. We ontvangen regelmatig feedback dat ons stimuleert en de kwaliteit verbetert. Recent hebben we voor de rubriek Hemd van het lijf ook een YouTubekanaal geopend. 

 

SOVP kenmerkt zich dat we er zijn voor iedereen! Of u commercieel in de sport actief bent of als individuele sporter of vereniging. Heeft u een bericht, dan willen wij dat graag publiceren (website) of delen (Facebook). Het maakt niet uit of het over de jeugd of volwassenen gaat. We vinden sport voor de mens zó belangrijk, dat we geen onderscheid maken.

Heeft u een bericht, heeft u nieuws, mail het ons: sportopvoorneputten@gmail.com. Wij plaatsen het binnen 24 uur (eerder indien mogelijk).

 

SOVP wordt door vrijwilligers gemaakt, die daarvoor geen vergoeding ontvangen. SOVP is ambitieus en heeft veel plannen. Stilstand = Achteruitgang. Dus indien u het mes aan twee kanten wilt laten snijden, uw advertentie op de SOVP levert ons investeringsmogelijkheden op en u naamsbekendheid. 

We hebben een aanbieding: uw reclame uiting onder elke blog, een jaar lang voor -499- euro. De eerste 2 maanden is gratis. Wilt u het kleinschaliger doen, dan kunt u gebruik maken van de optie om 1 kwartaal onder de blogs te staan. Dat kost u dan -149- euro. We zorgen er voor dat het aantal advertenties beperkt blijft. Anders zien de volgers door de bomen het bos niet meer.

 

Sinds 4 januari maken de vrijwilligers van SOVP op LINQ Media een radioprogramma over de sport op Voorne en Putten. We verdelen daarbij de aandacht over de vier woonkernen. Het maakt ons niet uit of uw sport of vereniging klein of groot is. Wij ontvangen in de studio gasten van alle pluimage. In deze Covid-19-tijd hebben wij telefonisch contact met sporters of verenigingen. Naast live reportages (nu natuurlijk even niet) en interviews kunt u ook naar -wat ons betreft- uitstekende muziek luisteren. Het programma wordt elke zaterdagmiddag gemaakt tussen 14.00 uur en 17.00 uur (105.9 FM op heel Voorne Putten). Wilt u eens terug lezen wie er allemaal al in de studio of uitzending aanwezig zijn geweest, open dan deze link.

 

We schreven eerder al dat we ambitieus zijn. Dat betekent dat we uitbreiding van de vrijwilligersgroep op prijs stellen. Vele handen maken licht werk, toch?! Ter ondersteuning van de sportredactie, zijn we op zoek naar vrijwilligers in de functie van:  

 

Gastheer, Gastvrouw:

De gastheer of gastvrouw ontvangt de gasten voor én tijdens de radio uitzending, biedt hen een kopje koffie of een ander drankje aan.

 

Redactieleden:

Het sportnieuws op ons mooie eiland ligt voor het oprapen. Er is teveel mooi nieuws. Hierdoor hebben we, naast onze huidige leden, nog ruimte voor een nieuw redactielid m/v. Heb je affiniteit met de lokale sport en lijkt het je leuk en interessant om een paar uur per week redactiewerk te verrichten? Schroom niet en neem contact met ons op. 

 

Verslaggevers:

Voor de LIVE verslagen van de wedstrijden in de diverse sporten kunnen we nog diverse verslaggevers gebruiken. Ben je op zaterdag toch al aanwezig bij je favoriete vereniging en vind je het leuk om LIVE verslag te doen van de actuele wedstrijd? Mogen wij jouw bellen? Reageer dan snel.

 

- Het laatste nieuws van uw vereniging:

SOVP is er voor alle Sporters, Verenigingen en hun Fans op Voorne Putten. Heeft u interessant sportnieuws, deel het met ons, zodat wij er melding van kunnen maken in onze uitzending en op onze (Sociale) Mediakanalen.

 

Sportgasten en Sportprestaties:

De aanmeldingen stromen binnen, maar voor onze rubrieken DE SPORTGAST VAN DE WEEK (iedere uitzending om ongeveer 15.15 uur) én DE SPORTPRESTATIE VAN DE WEEK (iedere uitzending om ongeveer 14.15 uur), zijn we op zoek naar Sportgasten die enthousiast kunnen vertellen over zijn of haar vereniging, carrière en of toekomst. We zoeken bijzondere prestaties van teams en individuele sporters waarop de aandacht gevestigd dient te worden. 

 

Heb je interesse in één van bovenstaande functies,

reageer meteen via sportopvoorneputten@gmail.com.

We zien je reactie graag verschijnen.

Je kan dit mailadres ook gebruiken voor het stellen van vragen over één van de functies. 

 

Sport op Voorne Putten Radio is te ontvangen via de 105.1 FM regio Spijkenisse, 106.9 FM regio Hellevoetsluis en de 105.9 FM op heel Voorne Putten. Natuurlijk kan ook online geluisterd worden op de website van LINQ


 

 

Komt hier uw advertentie te staan?