· 

SportopVoornePutten radio van 16 mei 2020

Op zaterdag 16 mei 2020, maakt de redactie van Sport op Voorne Putten radio, samen met haar gasten, weer een mooie uitzending van Sport op Voorne Putten Radio. 

 

Telefonisch te gast zijn: Richard Sitton, voorzitter VV Spijkenisse, Fabienne Hoogendam, talentvol windsurfster uit Hellevoetsluis, Hans Schelvis, coördinator vrouwenvoetbal VV Zuidland. Redouane Abed van Team Red One, Deborah Oudenhuijsen van Dansschool Dee Move en Marjolein van Unen van Sportcentrum van Unen. 

 

In ieder geval weer genoeg redenen om te luisteren naar LINQ Media dat zaterdag begint met een nieuw programma tussen 12.00 en 14.00 uur: 'Lekker Weekend' met Marcel Blok. Daarna Sport op Voorne Putten Radio met Joris Hendriks, Cor Buys, Peter van Herp, Marcel van den Nieuwendijk en Jack Holten van 14.00 uur tot 17.00 uur. Stefan en Perry volgen van 17.00-19.00 uur met veel aandacht voor Team Jayme. Men spreekt Jim Bakkum en de tante van Jayme en vraagt veel aandacht voor dit zieke kind. Daarna natuurlijk Dick Bosgieter met Crosslinq. Small Wonder en Downtown HQ met respectievelijk Robert Wijnen en en Robert Baron. Veel luisterplezier!


Uw advertentie hier?  

Speciale aanbieding, geldig tot eind mei:

De eerste twee maanden gratis.

Hierna betaalt u slechts €499.00 euro voor een jaar.

Interesse?

Mail naar: sportopvoorneputten@gmail.com