· 

Redouane Abed maakt een goed mens van je door de kickbokssport.

Redouane Abed was zaterdagmiddag 16 mei telefonisch te gast in de Radio Sport op Voorne Putten uitzending. Marcel van den Nieuwendijk sprak met hem. Redouane is zijn hele leven al actief in de kickbokssport. Hij heeft een grote passie: middels de kickbokssport de jeugd zelfdiscipline en weerbaarheid bij te brengen. Alles stelt Redouane in het werk de jeugd te bereiken. Hij zet er veel voor opzij omdat hij in zijn missie gelooft. Met Team Red One brengt hij de Nissewaard jeugd aan het sporten. Dit wordt door de omgeving zeer gewaardeerd. Redouane werd in januari bij het Sportgala Nissewaard genomineerd in de Categorie Coach van het Jaar 2019.

 

Inmiddels 6 jaar is Redouane actief met Team Red One Kickboksen. En daar laat hij het niet bij. In heel het land draagt hij zijn missie uit. Jeugd van de straat en het slechte pad af houden middels de vechtsport. Kinderen moet je zelfdiscipline bijbrengen. Kinderen moeten leren respect te hebben voor de medemens. Wat is de functie van het leven op deze wereldbol. Wat moet je doen? Hoe reageer je op zaken? Hoe denk je als een goed mens. Redouane zet zich volledig in voor een goede mentaliteit bij jeugdigen en de medemens. Op scholen is Redouane actief middels Actief Nissewaard. Hij doet zijn verhaal in heel het land. Recent was hij in Eindhoven en Maastricht.  

 

Redouane heeft een grote droom: een eigen sportschool in Spijkenisse. Tot op heden is hij daarin nog niet geslaagd. Nu moet hij het doen met twee lesavonden per week. Hij wil naar vijf avonden toe. Dat is beter voor de ontwikkeling. Redouane zoekt contact met High Five, Actief Nissewaard, burgemeester Van Oosten en wethouder Hamerslag om zijn doel te bereiken. Kickboksen heeft Redouanes leven verrijkt. Hij draagt dat graag over aan anderen. Hij investeert door gratis trainingen aan te bieden dankzij Actief Nissewaard. Brengt de Nissewaardjeugd normen en waarden bij.

 

Zelf ook veel kickboksen gedaan.  Heeft mijn leven verrijkt.

In heel Spijkenisse geeft Redouane gratis trainingen dankzij Actief Nissewaard. Om de jeugd normen en waarden bij te brengen. Het liefst betrekt Redouane in de Akkers een ruimte om daar zijn sportschool te beginnen. Van de Nissewaardjeugd goede mensen maken. Iedereen is welkom. Ongeacht ras en geloof. We wensen Redouane uiteraard veel succes met het bereiken van zijn doel. 

 

Het zoontje van Redouane is natuurlijk ook actief als kickbokser. Hij is in zijn categorie inmiddels Nederlands kampioen en presteert al goed in Europa. Sport op Voorne Putten gaat Redouane en zijn zoon volgen!


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com