· 

Tennisvereniging Zwartewaal beweegt.

Onder bepaalde voorwaarden zijn de banen bij tennisvereniging Zwartewaal weer open. Er mag alleen getennist worden als de baan gereserveerd is. Maximaal 2 leden per baan. De jeugd mag alleen maar vrij spelen onder toezicht. De banen kunnen gereserveerd worden via de KNLTB ClubApp en via onze website: www.tvzwartewaal.nl

 

Debbie Plambeck wordt per 1 juli a.s. de nieuwe penningmeester. Tot die datum verloopt de communicatie nog via de huidige penningmeester Esmee de Bloois. Vanaf 1 juli dus via Debbie. Debbie is dan te bereiken via penningmeester@tvzwartewaal

Afgelopen week zijn vrijwilligers ook weer bezit geweest met een aantal klussen. En natuurlijk werd daarbij rekening gehouden met de 1,5 meter. Alleen lukte dat de broodjes niet helemaal.

Intro foto is van vóór de coronaperiode. De klusfoto's zijn wel actueel.


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com