· 

VV Hekelingen verwelkomt GV Sportuna

De eerste week trainen volgens de nieuwe regels zit erop voor de jeugd van VV Hekelingen. Maar er gebeurt ondertussen nog veel meer, zowel voor als ook zeker achter de schermen. 

Zo verwelkomt vv Hekelingen we vanaf 22 mei bijzondere gasten op haar sportcomplex: de leden van Gymnastiekvereniging Sportuna. Nu sporten in de zaal nog niet is toegestaan, maar buiten wel, zullen zij een deel van hun trainingen op het vv Hekelingen kunstgrasveld gaan volgen. Iedere vrijdagavond en zondag zijn zij aanwezig. 

 

Daarnaast wordt er achter de schermen hard gewerkt om ook de voetbaltrainingen voor onze senioren binnenkort weer op te gaan starten. Nu we zien dat de maatregelen bij de jeugdteams goed werken, willen we ook hen graag de kans geven om weer aan de slag te gaan, uiteraard de strenge regels in acht nemend. Meer informatie hierover volgt spoedig.


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com