· 

Nieuws van de veldrij commissie PRC Delta

Het is al even geleden, maar zeker nog de moeite van het vermelden waard. Er was namelijk nieuws van de Veldrijcommissie bij PRC Delta.

Want, ondanks dat het nog zomer moet worden, zijn de organisatoren van het veldrijden al weer druk bezig met het veldseizoen. De wensen zijn groot en veel: bruggen, zandbakken etc etc. Dit kwam ook jurylid Kor Poldervaart van PRC Delta ter ore en hij besloot om zijn contacten te bellen. En zo geschiedde dat er onlangs bijna 30 m3 brekerzand gestort werd bij de vereniging. Dit is zand wat niet makkelijk verdicht en dus uitermate geschikt is om door heen te moeten ploegen met de veldrij fiets. De sponsor “SPITTERS” een glasvezel bedrijf hoorde van Kor dat men hiernaar op zoek was. SPITTERS twijfelde geen moment en een paar dagen later lag het bij PRC Delta op de club. 

Kor en SPITTERS heel veel dank namens alle leden en toekomstig berijders van het parcours!


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com