· 

Nieuws van Sv Simonshaven

Voor wie het de afgelopen maanden nog niet gemerkt had, er heerst, ondanks de crisis, een enorm positieve vibe bij SV Simonshaven. Speler na speler sluit zich aan bij de selectie van Peter Hoek. Marco van Diën en de technische staf draaien overuren. Want wederom melden bestuur en bovenstaande leden versterkingen voor de selectie van SV Simonshaven.

 

Terug bij de club na een vertrek in de jeugd, zijn Isaiah Adijs (NBSVV) en Justin Vos (Botlek)! Inmiddels zijn er zoveel spelers aangetrokken dat de vereniging in staat is twee gelijkwaardige elftallen samen te stellen. 

 

Naast het mooie selectienieuws is er, net als iedere week, weer een nieuwe FC Worst van Peter Hoek én heeft u van ons nog twee ‘jubileumposts’ tegoed. 

We zijn benieuwd naar het nieuws van volgende week! 


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com