· 

In memoriam.

Met ongeloof en grote verslagenheid hebben wij kennis moeten nemen van het plotselinge overlijden van Rene "Nees" Hoogerwerf. 

 

Nog maar drie jaar geleden namen wij afscheid van Nees als actief voetballer in een afscheidswedstrijd van de Veteranen tegen de A-jeugd.

 

Nees was een echte v.v. Rockanje man in hart en nieren. Hij doorliep alle jeugd lettergroepen, toen nog van E t/m A. Daarna was hij jaren lang selectie speler en was lange tijd basisspeler van Rockanje 1. Toen zijn zoon Marijn op voetbal ging was Nees daar als trainer/leider/reporter. Het schrijven van wedstrijdverslagen had hij tot kunst verheven en menig veteraan keek wekelijks uit naar zijn verslagen.

 

"BLPN54U" - Niemand zal je herinneren aan jouw bondsnummer, je was geen nummer, maar een voetballer van de oude stempel met heerlijke voetbalhumor en we zullen je herinneren als Nees!

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en verdere familie.

Wij wensen hen alle kracht en sterkte toe om dit enorme verlies te verwerken. 

Bestuur voetbalvereniging Rockanje.

 

Met grote verslagenheid heeft ons het bericht bereikt van het overlijden van oud-voorzitter en lid van verdienste Gerard van Emmerik. Gerard is na een kort ziekbed op 71 jarige leeftijd overleden. Gerard heeft meerdere functies bekleed van wedstrijdsecretaris tot voorzitter . Tot het laatste moment was Gerard een gewaardeerd lid van onze onderhoudsploeg . Met Gerard verliezen we een markante persoonlijkheid. We wensen zijn familie en naasten veel sterkte toe.   

Bestuur SCO’ 63.


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Uw advertentie onder elke blog.

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com