· 

Vrouwenvoetbal leeft op Voorne Putten.

Vrouwenvoetbal is big business op Voorne Putten. Het aantal Vrouwenelftallen stijgt en verenigingen zijn enthousiast op zoek naar aanvulling van het Meiden en Vrouwen Spelersarsenaal. 

 

We spraken afgelopen zaterdag in de Radio Sport op Voorne Putten uitzending met de coördinator van het Meiden en Vrouwenvoetbal van vv Zuidland: Hans Schelvis. vv Zuidland is de vereniging met de grootste Vrouwenafdeling van Zuid-Holland. Lees hier de weergave van zijn interview met Marcel van den Nieuwendijk. 

De Vrouwen 1 van GHVV'13 zoekt nog aanvulling van hun selectie. Spelen voor de vrouwen van GHVV'13 1 op het nieuwe Sportpark Guldeland onder begeleiding van de nieuwe coach van Heren 1, Rob Vuik, wie wil dat nu niet? Lees hier hun verhaal.

 

De Meiden van Nieuwenhoorn zijn zeer actief op de sociale media. Ook bij Nieuwenhoorn kunt u zich aansluiten voor het Vrouwenvoetbal. Zo zijn de 30+ vrouwen (foto) deze week ook weer aan het trainen geslagen. Natuurlijk zijn ook de andere doelgroepen enthousiast en weer in gang geschoten nu het mag. vv Nieuwenhoorn komt nog niet uit in de Vrouwencompetitie. In de toekomst natuurlijk wel met zijn enthousiaste Meidenafdeling van dit moment.

Vv Hellevoetsluis nodigt Vrouwen van 30+ uit op donderdagavond gezellig een balletje te komen trappen. 

 

Behalve bij vv Zuidland, GHVV en vv Nieuwenhoorn komen er ook vrouwenelftallen van vv Hekelingen, vv Rockanje, vv Rozenburg en SC Botlek in de competitie uit. Maar het kan niet anders dat ook bij de overige verenigingen Meiden en Vrouwen welkom zijn. Informeert u hiervoor de verenigingswebsites voor meer informatie. 


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Uw advertentie onder elke blog.

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com