· 

Tom den Boer, Robbert de Vos & Sven Mijnans richten Voetbal Academy Nissewaard op

Drie oud spelers van VV Spijkenisse hebben het plan opgevat om een Voetbal Academy Nissewaard op te richten.

 

Tom den Boer (gaat naar VV Nieuwenhoorn), Sven Mijnans (Sparta) en Robbert de Vos (FC Emmen) hebben na overleg met gemeente functionarissen en hun oude club VV Spijkenisse, besloten om op maandag 27 en dinsdag 28 juli 2020 een Tweedaags Voetbalkamp te organiseren voor de kinderen in Nissewaard. Van 8.30 tot 16.00 uur is Sportpark Jaap Riedijk het decor voor allerlei clinics en trainingen van de mannen uit Spijkenisse. Ze hebben alle drie nog een enorm warm gevoel voor de VV Spijkenisse en wilden iets doen voor de jeugd uit Nissewaard. Zo is na goed overleg en behoorlijk wat voorbereiding, de website en de Facebookpagina opgericht. Voor tenues én menu’s is gezorgd.

 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er bekeken worden of woensdag 29 en donderdag 30 juli nog worden toegevoegd. Bij voldoende enthousiasme bekijkt de Academy of men nog meer mooie activiteiten voor de jeugd kan organiseren.  

In de uitzending van SportopVoornePutten radio op zaterdag 23 mei, geeft Robbert de Vos, meer tekst en uitleg. 


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Uw advertentie onder elke blog.

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com