· 

Sport op Voorne Putten steekt IEDEREEN een hart onder de riem.

Sport op Voorne Putten is een platform voor sporters, verenigingen en hun fans. In deze Covid-19-tijd hebben we er nog een doelgroep bijgenomen: de professionele sportscholen en kleinschalige instellingen. We vinden dat zij een hart onder de riem verdienen in deze moeilijke tijden.

 

Dit is de reden dat wij momenteel ook veel op onze Facebookpagina delen van acties die sportscholen of instellingen buiten de sporters en sportverenigingen publiceren. Sport op Voorne Putten wil er in deze lastige tijden zijn voor IEDEREEN. 

 

We genieten van alle creativiteit die verenigingen momenteel ten toon spreiden. Ook de samenwerkingsverbanden die ontstaan zijn geweldig. Verenigingen die nog niet binnen mogen sporten, gaan sporten op velden van andere verenigingen. Mooi! 

 

In de Radio Sport op Voorne Putten uitzendingen momenteel geen verslag van live wedstrijden. Ook geen gasten in de studio. Toch maken we wekelijks nog een programma binnen de Covid-19-normen. Met hooguit drie personen in de radio studio. Geen gasten ter plaatse, maar telefonische interviews. En we bieden telkens een gevarieerd gastenaanbod. We houden hierbij rekening met de vier woonkernen Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne. 

 

De activiteiten van Sport op Voorne Putten worden kritisch gevolgd, maar bovenal gewaardeerd. Ondanks het beperktere sportaanbod, kunnen we dagelijks dankzij de sporters en verenigingen u berichtgeving doen van de activiteiten die ontplooid worden. Het aantal nieuwsberichten op en volgers van de website is anders, maar stabiel. Het aantal Facebookvolgers groeit nog steeds. Mede dankzij onze inzet een zo breed mogelijk sportaanbod te publiceren, ongeacht de grootte van de vereniging of instelling.

 

We vinden het fijn dat u ons volgt.

We hopen van ganser harte dat de sportwereld in het najaar weer in competitieverband in actie komt. En ook dan zal Sport op Voorne Putten er zijn met actueel sportaanbod en zoals vanouds met liveverslagen van voetbalwedstrijden.

 

Dank voor het enthousiasme!

Dank voor het vertrouwen!

#Samen #Sterk #Sportiservooriedereen


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Uw advertentie onder elke blog.

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com