· 

vv Nieuwenhoorn volgend seizoen in de 1e klasse!.

Gedurende het hele seizoen leek het er steeds meer op dat Nieuwenhoorn afstevende op het kampioenschap. Helaas gooide corona roet in het eten en leek het, na het besluit van de KNVB om geen promoties toe te passen, een zeer teleurstellend einde van een mooi seizoen te worden.


MAAR…….. Zojuist is bekend geworden dat de KNVB alsnog de promotie naar de 1e klasse toekent aan Nieuwenhoorn.

Hierbij feliciteert het bestuur alle spelers en staf van het vv Nieuwenhoorn vlaggenschip met de behaalde promotie waar zij keihard voor hebben gewerkt. Op basis van hun prestatie krijgt het team alsnog waar ze recht op heeft! De vereniging bekijkt nu de mogelijkheden om dit uitgebreid te vieren zodra de situatie dit toelaat.

 

Dat betekent dus dat o.a. Mitchel van Gastel met het team de Eerste Klasse ingaat en daarin wellicht te maken krijgt met de derby Brielle-Nieuwenhoorn v.v.. In ieder geval geen vv Hellevoetsluis-vv Nieuwenhoorn meer.

 

Met gelukswensen van Jens Toornstra (Feyenoord), Stanley Husen (BVV Barendrecht) en Delano Cohen (V.V. Nieuwenhoorn) heeft Mitchel van Gastel na 4 jaar afwezigheid weer zijn voetbalschoenen aangetrokken. De 30-jarige middenvelder maakt zich op voor een seizoen met V.V. Nieuwenhoorn 1. Om deze rentree te vieren maakten @bennettvanfessem in samenwerking met @thesign.co.nl een reportage van de terugkomst van Mitchel van Gastel. Bekijk de reportage hier (bron: Zwart-Wit TV, VV Nieuwenhoorn, Bennett van Fessem).


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Uw advertentie onder elke blog.

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com