· 

Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Deze pagina is bedoeld om ouders die door de coronacrisis in de financiële problemen zijn gekomen, te laten weten dat ze kunnen worden geholpen.

 

Als gevolg van de coronacrisis hebben meer gezinnen te maken met geldzorgen. Kinderen en jongeren die voor de crisis wekelijks naar het voetbalveld, dansschool, judovereniging of muziekles gingen, staan mogelijk volgend seizoen aan de zijlijn. Hun ouders kunnen de contributie of het lesgeld niet meer betalen. 

 

Om al deze kinderen toch een kans te geven op sport of cultuur is het Team Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland gestart met de campagne 'Mag ik straks ook weer meedoen?'Via de campagne 'Mag ik straks ook weer meedoen?' willen ze hun bekendheid vergroten bij gezinnen die helaas in financiële problemen zijn gekomen. 

Deze week is de speciale campagnepagina magikweermeedoen.nl live gegaan. Deze pagina is bedoeld om ouders die door de coronacrisis in de financiële problemen zijn gekomen, te laten weten dat ze kunnen worden geholpen.

Daarnaast zijn zij op dit moment bezig met het ontwikkelen van een Toolkit Sport en Toolkit Cultuur. Beide Toolkits bevatten diverse middelen om aan leden kenbaar te maken dat zij kunnen helpen als het betalen van de contributie of het lesgeld door de coronacrisis een probleem is geworden. Eind deze week of begin volgende week zullen zij deze Toolkits met ons delen.

Samen geven ze kinderen in armoede een kans op sport en cultuur!


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Uw advertentie onder elke blog.

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com