· 

SV Simonshaven opnieuw op de voorpagina

Sinds een aantal maanden, weet de SV Simonshaven iedere keer de voorpagina van SportopVoornePutten te behalen.

Dit lijkt te maken hebben met het nieuwe PR beleid én het nieuwe elan dat de club uitstraalt. Is het niet met de aankondiging van een nieuwe speler, dan is het wel met de wekelijkse FC Worst of een foto, krantenkop, flyer, diploma of pamflet uit het verleden. Met deze terugblik wordt er vooruitgekeken naar het 50 jarig jubileum van de club. Dit zou normaal gesproken in februari 2021 gevierd moeten worden.

 

Ook nu is er weer een toevoeging voor de selectie van SV Simonshaven. Juan Bekmy (BZC 95) zal weer terugkeren naar de club en aankomend seizoen de selectie komen versterken. Naast dit heuglijke feit, is het duidelijk dat Adri van Doorn niet kan wachten totdat de competitie weer begint. De jubileumpost van deze week, behelst een prachtige krantenkop van SV Simonshaven tegen DBGC uit Oude Tonge. 


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Uw advertentie onder elke blog.

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com