· 

Gratis Sportlessen Team Jeugd Westvoorne zeer succesvol

In totaal hebben er 41 kinderen mee gedaan aan de gratis sportlessen van de gemeente Westvoorne op de locatie van VV Rockanje.

 

Team Jeugd Westvoorne van Stichting PUSH is zeer tevreden met de mooie aantallen en vooral met de enthousiaste en lachende gezichten van de kinderen.

 

De activiteiten bestonden uit onder andere tabata (stoere dans warming-up), voetbal, verschillende bal- en tikspellen. De kinderen werden tijdens deze dagen ook verwend met een flesje water, gesponsord door Plus Slingerland en vers fruit van Koedam fruit! Als klap op de vuurpijl kreeg men op donderdag bezoek van Sport op Voorne Putten en LINQ Media. Het interview over deze activiteiten zal men natuurlijk snel delen op de social media (zodra online).

 

De dank van het Team Jeugd Westvoorne gaat uit naar VV Rockanje en in persoonlijke titel naar Peter Naaktgeboren voor alles rondom de organisatie van deze dag.

 

Volgende week woensdag en donderdag biedt het team een tweede sessie aan om mee te doen aan deze gratis sportles, uiteraard met andere hele leuke spellen. Voor ieder wat wils! 

De kinderen zijn natuurlijk van harte welkom om hier aan mee te doen aan één van deze twee dagen.

 

Het wordt op prijs gesteld als u dit ook met de kinderen in de omgeving deelt, zodat men met een grote groep de twee dagen kan invullen! Schrijf je in via deze link!


Uw advertentie hier? Dat kan! 

Speciale aanbieding, geldig t/m 31 mei:

De eerste twee maanden gratis.

Daarna betaalt u slechts €499.00 euro per jaar. 

Uw advertentie onder elke blog.

Informatie via sportopvoorneputten@gmail.com