· 

Finn en Mats Langenberg naar jeugdopleiding SPARTA.

De talentvolle tweeling Finn & Mats Langenberg verruilen OVV Oostvoorne voor de jeugdopleiding van het Rotterdamse SPARTA. Hun talent in combinatie met een goede wedstrijdmentaliteit heeft er toe geleid dat profclubs nu al voor hen in de rij stonden. De tweeling koos onder begeleiding van pa Langenberg uiteindelijk voor SPARTA.

 

Wiebe Dedert schreef op de OVV Facebookpagina een leuk stukje over. deze transfer:

 

"Daar gaan ze dan ........ Finn & Mats! Twee seizoenen lang heeft deze vrolijke tweeling onder leiding van hun eigen vader de vonken er van af doen vliegen in de JO9-1 van OVV. Zij tilden beiden hoogstpersoonlijk hun team (-genoten) naar een voor OVV ongekend hoog niveau!"

 

"Hun door god gegeven talenten in combinatie met een onwaarschijnlijk goede wedstrijdmentaliteit, hebben dusdanige scoutingsrapporten opgeleverd dat een handvol profclubs met een uitnodiging kwam om deel te nemen aan hun jeugdopleiding. Het is SPARTA geworden!"


"Niets is zeker, maar met een beetje geluk en bij het uitblijven van ernstige blessures, bestaat de kans dat wij Finn & Mats in de toekomst op een hoger platform kunnen bewonderen. Iets wat hun hele omgeving, maar in het bijzonder de club OVV met trots zou vervullen."


"Als spelers, maar zeker ook als personen, zal OVV de tweeling ontzettend gaan missen. Tegelijkertijd hopen we de mannen in de toekomst nog vele malen te mogen begroeten aan de Zwartelaan. In welke hoedanigheid dan ook."

 

"Heel OVV wenst Finn & Mats een bijzonder plezierig en succesvol vervolg van hun ,,voetballeven"!

All the Best voor de gehele, betrokken familie Langenberg!"