· 

Het lied Roller Coaster van Danny Vera levert vv Hellevoetsluis 500 euro op.

Vv Hellevoetsluis voorzitter Edwin Boogaard gaat elke donderdagavond online: live op Facebook voor de besloten ledengroep. Hij informeert de leden over zaken die bij vv Hellevoetsluis spelen. Inmiddels al zeven weken achtereen. Er is volop actie.

 

 

Eén van de onderdelen is de mogelijkheid voor leden een spotify nummer aan te vragen voor de vv Hellevoetsluis Playlist. Voor minimaal 5 euro wordt het gevraagde nummer en de artiest op de Playlist geplaatst. Dit initiatief liep vanaf het begin goed. Gisteren meldde de voorzitter op de vv Hellevoetsluis Facebookpagina het volgende: “Wat een geweldige mensen bestaan er toch! Passeerden wij dit weekend eerst al de grens van 1.000 euro aan ingebrachte nummers, heeft er nu voor maar liefst 500 (vijfhonderd) euro een anonieme donateur het liedje Roller Coaster van Danny Vera aan de playlist Clubavond Online toegevoegd!" Dacht Edwin Boogaard eerst dat het een grap was, bleek het een werkelijk bod. Fact check levert op dat dit bedrag een serieus aanbod is. En natuurlijk was hij hiermede verheugd. En natuurlijk vermeldenswaardig.


#compliment #vvHellevoetsluis #Boogaard