· 

Online competitie schaakvereniging Spijkenisse.

In deze coronatijd organiseert de Spijkenisser schaakvereniging SV Spijkenisse een online Lichess Rapid Schaakcompetitie voor zowel de jeugd als senioren. Inmiddels zijn er tien weken verstreken en is door Steyn de Lange een tussenstand gepubliceerd op de verenigingswebsite. 

 

Bij de Jeugd gaat Lavanan Ponnaiaya met een totaal van 236 aan de leiding (HG groep), gevolgd door Pathman Ponnaiaya (209 - HG groep) en Lisa Verbunt (194 - groep 1). In totaal hebben 26 jeugdspelers één of meer avonden meegespeeld.

 

Bij de Senioren gaat Erik Both aan de leiding met een totaal van 159 (groep 1). Hij speelde elke avond mee (10). Op de tweede plaats staat Maurits van der Linde met een totaal van 133 uit de helft van het aantal avonden (groep 1). De derde plaats is in deze categorie voor Daniel Zevenhuizen die in negen avonden een score van 125 bereikte. Bij de Senioren hebben 32 spelers speelminuten gemaakt.