· 

Nieuwe cursus Voorne Atletiek.

Benieuwd naar het nieuwe normaal bij Voorne Atletiek? Ben jij het stilzitten na al die weken ook zo beu? En voel je je eenzaam met al die social distance die je in acht moet nemen? Of heb je al voorzichtig een start gemaakt met wandelen of hardlopen? Heb je zelfs al een paar schoenen gekocht, maar is het er nog niet van gekomen om te beginnen?


Bij Voorne Atletiek mogen ze weer en daar zijn ze heel blij mee! D
e vereniging nodigt op de website de lezers/leden uit om te komen wandelen of hardlopen bij Voorne Atletiek. Natuurlijk wordt er bij de vereniging rekening gehouden met de richtlijnen van NOC/NSF en de Atletiekunie, maar bij Voorne Atletiek is de social distance er echt alleen fysiek!


Wandelen of hardlopen met een goede begeleiding, verandert volgens Voorne Atletiek je leven. Daarbij is Voorne Atletiek een heel gezellige vereniging waarbij sociaal contact net zo belangrijk is als lekker bezig zijn.

Als wandelaar kom je aan je trekken tijdens de wandeltrainingen in de natuur op de woensdag– en vrijdagochtend van 9.00 uur tot 10.30 uur. Begeleiding vindt plaats door een gediplomeerd trainer. Na afloop drinken de deelnemers (op gepaste afstand en als het weer het toelaat) gezellig een kop koffie met elkaar.

Als beginnend hardloper loop je door het prachtige gebied rondom Oostvoorne. Een gediplomeerd trainer begeleidt je naar je eerste 5 kilometer. Je kunt met al je hardloopvragen bij hem of haar terecht.

Voor zowel wandelen als hardlopen geldt dat je gedurende de eerste 4 trainingen geen contributie verschuldigd bent.

 

Vanaf 1 september hoopt Voorne Atletiek weer gebruik te kunnen maken van de eigen accommodatie op Geuzenpark 3 in Vierpolders en de accommodatie van OVV in Oostvoorne. Tot die tijd traint de vereniging vanaf verschillende locaties in Oostvoorne en de omgeving van Brielle/Vierpolders. Alle locaties zijn goed bereikbaar.

 

De vereniging start een beginnerscursus op dinsdagavond 9 juni en op woensdagochtend 10 juni 2020. Belangstelling? Stuur een e-mail naar trainerscommissie@voorneatletiek.com en u ontvangt alle informatie.
Houd de verenigingswebsite www.voorneatletiek.com en hun Facebookpagina in de gaten.