· 

Pupillendag vv Zuidland gaat in aangepaste vorm door!

De Pupillendag 2020 gaat dit jaar in aangepaste vorm gewoon door. De jeugd activiteitencommissie van vv Zuidland doet een oproep aan de pupillen om zich in te schrijven.

 

Jij komt toch ook?

Normaal gesproken zijn jullie gewend dat we het seizoen afsluiten met een pupillenkamp en een pupillendag. Helaas is het door het coronavirus niet mogelijk om dit jaar op kamp te gaan. We zijn blij dat we van Gemeente Nissewaard wel de goedkeuring hebben gekregen voor het organiseren van een pupillendag zodat we toch nog met iets leuks het seizoen kunnen afsluiten! Om de groep kinderen niet te groot te laten zijn organiseren we pupillendag dit jaar op twee verschillende middagen, te weten:

Op zaterdag 20 juni 2020 voor de teams O7 t/m O9.

Op zaterdag 27 juni 2020 voor de teams O10 t/m O13.

 

Beide middagen beginnen om 13.00 uur (het is de bedoeling dat je thuis al gegeten hebt) en zijn om 17.00 uur weer afgelopen. Helaas is de kantine gesloten maar de kinderen krijgen nog wel iets te snoepen. Om te voorkomen dat alle kinderen (en ouders die de kinderen wegbrengen/ophalen) tegelijk arriveren, zullen we de week voorafgaande aan pupillendag via de site en in de team apps mededelen hoe laat elk team verwacht wordt en kan worden opgehaald bij de poort.

 

Tijdens de pupillendag worden er veel spellen gespeeld, die al dan niet met voetbal te maken hebben. Daarnaast zal er weer per leeftijdscategorie gestreden worden om de penalty bokaal.
Omdat het niet toegestaan is dat ouders op het terrein komen, zal er dit jaar geen ouder-kind voetbal zijn. Wel willen we de ouders via foto’s en filmpjes op de facebookpagina van v.v. Zuidland laten meegenieten van onze pupillendag.

 

Wil je meedoen aan de ‘Pupillendag 2020’, meld je dan uiterlijk 13 juni 2020 via de site van v.v. Zuidland aan (www.vvzuidland.nl). Ook de kinderen die de afgelopen periode hebben meegetraind zijn van harte welkom! Deelname is gratis!

 

Tevens zijn we voor elke middag nog op zoek naar tien ouders die ons deze dag willen helpen als teambegeleider, vanzelfsprekend met inachtneming van de RIVM-voorschriften (1,5 meter afstand houden, vermijden van lichamelijk contact, etc). Maak pupillendag een geslaagde dag voor de kinderen en meld je aan via de site als vrijwilliger!

 

Belangrijk:
Mocht je op de dag zelf verkouden en/of grieperig zijn dan blijf je thuis. Ook als binnen het gezin iemand koorts en/of last van benauwdheid heeft, blijf je thuis. Geef dit dan wel aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
 

 

Met vriendelijke groet
Jeugd Activiteiten Commissie v.v. Zuidland