· 

Airbadminton bij de Brielse Badmintonclub.

De Brielse badmintonclub gaat iets nieuws proberen: airbadminton!

 

Airbadminton is de nieuwe rage in de badmintonwereld. Het is badmiontpon dat goed buiten gespeeld kan worden. Niet met de gebruikelijke shuttles, maar met de nieuw ontwikkelde airshuttle. Met nieuwe spelregels, andere banen. Er is vijf jaar gewerkt aan de ontwikkeling van deze shuttle. De Airshuttle is speciaal ontworpen om buiten te gebruiken en is goed bestand tegen de wind. Een leuk filmpje en meer info hierover vind je: www.airbadminton.nl

 

Waar en wanneer?
Op de donderdagavonden op het evenemententerrein achter de Jumbo in Brielle. De eerste avond zal zijn op 11 juni van 19.00 tot 20.00 uur voor de jeugd en van 20.00 tot 22.00 uur voor de volwassenen. De leden wordt gevraagd zich aan te melden voor de appgroep, zodat ze door de vereniging op de hoogte gehouden kunnen worden mocht het niet door gaan als bijvoorbeeld het weer ons in de steek laat.

 

Wat neem je mee / doe je aan?
Uiteraard je eigen badmintonracket, verder sportkleding waarin je lekker kunt spelen en waarvan je eventueel wat uit of aan kan doen als het kouder of warmer wordt. Verder een flesje water o.i.d. meenemen. Er zijn geen voorzieningen!

 

Met een klein groepje hebben we alvast een potje geoefend (zie het "hoogstaande" filmpje 😋). Het is even wennen en uiteraard is het heel anders dan in de zaal, maar wij vonden het een leuk alternatief om tóch nog een beetje feeling te behouden. 

 

Het bestuur van de Brielse Badmintonvereniging hoopt de leden allemaal weer te zien vanaf 11 juni!

(Er zijn netten besteld die straks gewoon weer op de juiste hoogte staan 😉).