· 

Radio Sport op Voorne Putten zaterdag 6 juni.

Zaterdagmiddag 6 juni weer een goed gevulde, gevarieerde uitzending van Radio Sport op Voorne Putten bij LINQ Media. De presentatie was in handen van Peter van Herp en Jack Holten. De techniek werd verzorgd door Cor Buys.

 

In het eerste half uur waren Coby Schop en Anja van den Boogert te gast in de studio. Zij vertelden enthousiast over de vijftigjarige tennisvereniging LTV Bernisse uit Heenvliet. Een gezellige vereniging met veel saamhorigheid op een mooi sportpark met vier gravelbanen, clubhuis en terras.

Het tweede half uur was sportmasseur en sporttherapeut Stefan Krabbendam aan de telefoon. Hij vertelde hoe hij de teleurstelling verwerkt had over zijn afgelaste WK 3 tegen 3 Basketbal in India, de negen weken durende periode dat hij sporters niet mocht behandelen, zijn herstart en de ervaringen rondom de rubriek Hemd van het lijf.  Ook de plannen daaromtrent werden uiteen gezet.

 

In het tweede uur slechts één gast. In de studio was aanwezig Erik den Adel. Erik is voorzitter van zowel voetbalvereniging Nieuwenhoorn als wielertoerclub WTAC Waterstad. Er was zoveel te vertellen dat de interviewers Jack Holten en Peter van Herp aan een uur niet genoeg hadden. vv Nieuwenhoorn kwam uitgebreid aan bod, WTAC Waterstad te weinig. Erik komt in het nieuwe seizoen nog een keer terug naar de studio voor een tweede gesprek.

 

In het derde uur veel aandacht voor Team Jeugd Brielle/Westvoorne van de stichting Push. Kelly van Dijk, Kim van der Wateren en Britney Bootsma vertelden afzonderlijk aan de telefoon over hun mooie werk als combinatiefunctionaris, talentontwikkelaars, de Inspiration Tour en waartoe het werk kan leiden.  Voor details verwijzen wij u naar het uitgewerkte gespreksverslag later in de aankomende week.

 

In het tweede uur las columnist Peter van Herp zijn recente Peets (Eredi)Visie voor over de aanvallers van Feyenoord. Aan het slot van de uitzending ging Jack Holten nog in op zijn liefde voor columns schrijven en zijn passie voor voetbal en muziek.

 

De gespreksverslagen van alle interviews komen in de loop van deze week op de website en sociale media van Sport op Voorne Putten.