· 

HV Spijkenisse gaat samenwerking aan met lokale ondernemers

Hockeyvereniging Spijkenisse (HVS) is trots te kunnen melden dat afgelopen vrijdag de sponsorcommissie de contracten heeft getekend voor een samenwerking met Lucas Boer Interieurbouw, Grado Graveertechniek en EQ-Rent. Vanaf komend seizoen zullen de reclamedoeken van deze lokale ondernemers langs het hockeyveld te bewonderen zijn. Als regionale hockeyvereniging is HVS blij dat ze deze mooie lokale ondernemers aan zich hebben kunnen binden en kijkt de vereniging uit naar een langdurige relatie.

 

Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde, Zeer professioneel bedrijf dat graag met je mee denkt en komt met oplossingen waar je zelf niet aan gedacht had. Zo wordt Lucas Boer Interieurbouw door klanten omschreven. Een prachtige lokale ondernemer voor maatwerk in keukens en meubels. Aan een verbouwing toe? Kijk eens wat Lucas Boer voor jou kan betekenen (https://lucasboerinterieurbouw.nl)

 

Grado Graveertechniek bestaat al sinds 1981 en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste industriële graveerbedrijven in de regio Botlek en Europoort. Middels een modern machinepark en een enthousiast team kunnen zij zorgvuldig en snel het gewenste graveerwerk leveren door heel Nederland. Niet alleen de kwaliteit is belangrijk maar ook de snelheid is voor Grado vanzelfsprekend. Het grootste gedeelte van de orders is binnen een dag geproduceerd en verzonden! Deze lokale ondernemer is al bijna 40 jaar een begrip in de regio. Ben je op zoek naar Corona preventieve producten zoals op maat gemaakte perspex schermen eventueel met opdruk neem dan eens contact op met Grado. (https://Grado.nl)

 

Voor Machineverhuur en de aankoop van persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding kun je terecht bij EQ-Rent. Ook hier kun je terecht voor Corona preventieve producten zoals mondkampjes. Iedere dag is er een goed team van mensen aan het werk voor EQ-Rent. Dit team zorgt ervoor dat alles van top tot teen wordt verzorgd voor de klant. Zij luisteren naar wat uw behoeften zijn en proberen daar zo goed mogelijk aan te voldoen. Van het juiste advies geven onder genot van een kop koffie tot het transport van een machine. Nog een prachtige lokale ondernemer die zich aan onze mooie hockeyclub verbindt. (https://www.eq-rent.nl/)

 

 

Welkom Lucas Boer Interieurbouw Grado Graveertechniek B.V. EQ Rent bij HV Spijkenisse!