· 

VV Rockanje JO13/1 bedankt trainer op gepaste manier.

Voetbalvereniging Rockanje bedankt trainer en presenteert boek.

 

Op woensdagavond werd voorafgaande aan de training trainer Remco Steen van Rockanje JO13-1 bedankt voor zijn inzet om de JO13-1 3x per week actief te zien. Remco heeft aangegeven te stoppen met zijn activiteiten voor het team. Hij wil als vader meer tijd vrijmaken om bij zijn zoons Milan en Xavi te kunnen gaan kijken als voetbalvader.

 

Waar een bedankje voor het seizoen normaal bij een afsluitingsdag en een gemeenschappelijke BBQ zou zijn, kon dat nu in verband met de Corona perikelen niet anders dan op deze wijze. Als initiatiefnemer was Wout Kegel bereid om de foto's te komen maken. Voorzitter Ruben Eland aanwezig. En natuurlijk alle toppers van de JO13-1 van dit seizoen. Remco had nog mooie woorden voor de spelers en zei dat ze allemaal over een aantal jaren  Rockanje 1 waardig konden worden. Hij bedankte alle spelers voor hun inzet en cadeaus en ook de ouders werden niet vergeten en bedankt.

 

Remco bedankt voor je inzet in het seizoen 2019-2020!

 

Ook hebben de spelers van de JO11-2 Peter Naaktgeboren bedankt voor zijn inzet. En dat was wederzijds. Alle spelers hebben van Peter Naaktgeboren het Jaarboek ontvangen met daarin alle verslagen van dit seizoen. Ook is er een jaarboek aangeboden aan de voorzitter voor het vv Rockanje-archief.

 

Peter Naaktgeboren is ontzettend trots om te melden dat hij met ingang van volgend seizoen een stapje hoger gaat doen. Samen met Glen en Wouter begeleidt Peter volgend seizoen de JO13-1G. 

Als fanatiek trainer, maar ook als wedstrijd secretaris wil Peter er volgend seizoen weer een mooi jaar van maken. Tevens hoopt hij dat er een welwillend bedrijf is, die als sponsor wil optreden. De wekelijkse publiciteit, naam op het shirtje en regelmatig op de foto is de tegenprestatie van vv Rockanje JO13-1G. 

 

IEDEREEN, DUS OOK DE 12E MAN DE OUDERS, BEDANKT VOOR AFGELOPEN SEIZOEN !!! 

Jordy Naaktgeboren dankt keeperstrainer Wim Verhey voor de intensieve en mooie keeperstrainingen.