· 

Het NK, EK en WK Tijdrijden drie van de doelen voor wielertalent Daan Hoole.

Het NK, EK en WK Tijdrijden zijn drie van de doelen voor het Zuidlandse Beloften wielertalent Daan Hoole dit najaar als er weer gefietst gaat worden.

 

Daan is na weken onderhoudstrainingen gedaan te hebben, wat meer op de nieuwe tijdritfiets getraind te hebben dan gebruikelijk, sinds kort weer bezig met de opbouwttrainingen naar de Beloftenwedstrijden in het najaar. Hij traint alleen, maar fietst ook samen met Fabio Jakobsen en Kevin Inkelaar (profs). De eerste wedstrijd staat gepland in Tsjechië. Daar neemt Daan deel aan een meerdaagse wedstrijd met zijn talentenploeg SEG Racing Academy. Naast het tijdrijden zijn ook de meerdaagse, internationale wedstrijden een doel voor de Zuidlander die helaas dit kalenderjaar nog geen vervolg kon geven aan zijn mooie seizoen 2019. 

 

Later deze week kunt u het interview beluisteren op de Sport op Voorne Putten website. Het gespreksverslag wordt dinsdag, uiterlijk woensdag gepubliceerd.