· 

HVS dames 1 gaat voor promotie naar de 2e klasse!

Het 1e damesteam van hockeyvereniging Spijkenisse gaat in dit najaar hopelijk op jacht naar de 2e klasse. Aanvoerder Jamie Zeegers en trainer/coach Harrie van den Brink waren in de Radio Sport op Voorne Putten uitzending zaterdagmiddag te gast en spraken deze doelstelling uit. 

 

De Dames 1 selectie traint vanaf deze week samen met Dames 2. Een aantal speelsters heeft de selectie verlaten, maar jong talent vult de selectie aan. Aanvoerder Jamie is met haar 27 jaar de oudste selectiespeelster en wil graag de stabiele factor zijn en worden van de Dames 1.

 

Hockeyvereniging Spijkenisse is een vereniging met een vijfhonderdtal leden op de mooie accommodatie op sportpark Groenewoud. De vereniging zet onder leiding van Harrie van den Brink in op opleiding en doorstroming van jeugdspelers. De vereniging maakt tijdens de coronacrisis gebruik van de subsidieregelingen maar gaat financieel gezond het najaar in. Leden en sponosoren blijven de vereniging trouw.

 

Later deze week kunt u het interview beluisteren op de Sport op Voorne Putten website. Het gespreksverslag wordt dinsdag, uiterlijk woensdag gepubliceerd.