· 

Ideale schoondochters sluiten seizoen in stijl af.

Hoosbuien tussendoor, de tenten moesten een paar keer vastgehouden worden. De overheerlijke pizza's van Pizza Fresca, maar bovenal gezelligheid.

 

Zuidland Vrouwen 5 sloot het bijzondere seizoen af. Afscheid genomen van aanvoerder Marion die achter de geraniums gaat zitten, van inval koots Remco, van zoef de haas Lisa die verhuist is en bij Steeds Hoger in Rotjeknor gaat ballen. Melanie en Birgit (nog even volhouden meid) zullen na de bevalling weer terugkomen en dus zijn er voldoende ideale schoondochters over voor 2020 - 2021, maar mocht er nog een al dan niet miskend talent ergens zijn dan staan we daarvoor open. Dan namen we ook nog afscheid van de Koots die lager gaat coachen bij de vrouwenselectie. Die gaat spijt krijgen... Thijs zal zijn rol overnemen en was reeds aanwezige op de gezellige avond. We zijn klaar voor 't nieuwe seizoen!