· 

Waar is Marcel?

De oprichter van het Sport op Voorne Putten platform. De enthousiaste initiator van Radio Sport op Voorne Putten bij LINQ Media. Marcel van den Nieuwendijk. Waar is Marcel?

 

Marcel is op de achtergrond nog actief voor Sport op Voorne Putten, maar heeft in verband met het aanvaarden van een nieuwe baan even wat minder tijd voor Sport op Voorne Putten. 

 

Met ingang van 3 juni is Marcel aan het werk bij Steakhouse De Moriaan. Daardoor wordt hij door de luisteraars en volgers momenteel gemist bij (Radio) Sport op Voorne Putten. Hopelijk is dit van tijdelijke aard. Aan hem zal het niet liggen :-) :-) :-) .

 

Radio Sport op Voorne Putten heeft deze maand nog twee uitzendingen. Dan gaat het twee maanden met vakantie om in september terug in de ether te komen. We spreken de wens uit dat het nieuwe normaal er dan toe leidt dat de sportcompetities weer op punt van beginnen staan, er weer volop actueel sportnieuws is en de live voetbalreportages weer in de uitzending komen. En dat Marcel van den Nieuwendijk daarbij lijfelijk aanwezig is.

Steakhouse de Moriaan, Moriaanseweg  West 46, 3222 AD Hellevoetsluis

Telefoon: 0181 -  89 89 33      /        Reserveren noodzakelijk