· 

Vrouwenselectie vv Zuidland komt goed uit transferperiode.

De vv Zuidland Vrouwenselectie komt goed uit de transferperiode. De voorlopige indelingen van de vrouwenteams is bekend.

 

Al eerder kon worden gemeld dat er wederom 5 vrouwenteams bij Zuidland spelen volgend seizoen.
Fantastisch uiteraard, en uniek voor Zuidland en de wijde omgeving. Het voetbalklimaat bij Zuidland is voor de vrouwen en meiden uitstekend.

 

Bij de selectie Vr1/Vr2 “verdwijnen” 6 speelsters. Laura vdr Wagt gaat een stapje hogerop maken en zal bij RVVH gaan keepen. Romy ter Steege en Ryanne Mol bewandelen de andere weg en gaan een stapje lager spelen bij Nieuwenhoorn. Bij Vr2 stoppen Natascha Siep, Serena Heijdra en Cheyenne Visser. Meiden bedankt en succes in de verdere of andere sportcarrière.

 

Gelukkig wordt dit meer dan goed gemaakt door de komst van een aantal speelsters. Vanuit de eigen jeugd schuiven 3 speelsters door: Nienke vd Velde, Jinte Kooistra en Kaitlyn van Gool gaan de stap maken en hebben het afgelopen seizoen al warm gedraaid. Mooi dat de jonge talenten aan kunnen sluiten.

 

Naar Zuidland toe komen; Rona vd Koppel (Drechtstreek), Nicky Smid (vv Rozenburg), Ilse Grootenboer, Anne Lodder, en Marit Witvliet (allen DVV’09). Welkom meiden!


Met deze aanvulling staat er een prima regionale selectie met vertrouwen voor het nieuwe seizoen.

Selectie Vrouwen 1 en Vrouwen 2:
Jose Beukelman, Joyce Blom, Louise Brink, Jacqueline Bubberman, Gwen van Dijk, Demi Engels, Jill Geilvoet, Kaitlyn van Gool, Jacky Greaves, Ilse Gootenboer, Kayleigh Hoelaars, Tesse Kooistra, Jinte Kooistra, Rona vd Koppel, Anne Lodder, Romy Ouwehand, Mijke Poldervaart, Rosalie Poldervaart, Romona Postma, Tamara van Rooijen, Sandra Schelvis, Gwyneth Slijk, Nicky Smid, Chloe Smolders, Demi Smolders, Vivian Smulders, Romy Takken, Sanne Troost, Nienke vd Velde, Selene vdr Velden, Jessie Vorstenbosch, Jade Weeda, Julia Wertz, Marit Witvliet, Donna van Zandwijk.

 

Staf: Hoofdtrainer: Martin Oosterveer, Ass trainer Rob Oskam, Trainer vr2 Hans Schelvis, Keeperstrainer Mandy de Jong, Hersteltrainer Marjolijn Schelvis, Ass Scheids Vr1 Henk Nieuwenhuizen, Ass Scheids Vr2 Arno van Gool.

 

Vrouwen 3:
Anneloes vd Berg, Naomi vd Bogaerdt, Jamy van Cleemputte, Cheyenne van Friderici, Ilse Holvast, Petra Klumpers, Kimberley Mensen, Mylene van Meurs, Romy Noordegraaf, Lisa Badu-Noordzij, Manon van Rijsbergen, Melina Stoker, Anouk vd Vis, Noa van Wezep, Lisa de Wit

Staf: Ed Stoker en Duncan de Ruiter.

 

Vrouwen 4:
Joy Beekenkamp, Anneloes vd Berg, Chantal van Bergeijk, Nadia Boere, Jennifer Herrewijnen, Sanne Hofman, Sharon Klap, Rebecca vd Knijff, Namara Looij, Laura van Meggelen, Fenna van Oevelen, Nadia Roest, Noa de Ruiter, Dionne Smits, Caitlin Stoker, Kim Vermeer, Jasmijn de Vos, Eva de Wit.

Staf: Gerda Stoker en Mark de Wit.

 

Vrouwen 5:
Birgit van Asch, Marina Blaak, Shirley Bouwer, Karen Briggeman, Romona Brouwers, Betty van Brunschot, Tizita van Brunschot, Karin van Elderen, Charlie van Gelder, Jessica Hartman, Nina de Heer, Leon10 Jansen, Melissa Kuijpers, Berit Makkus, Martine Njang, Melanie Plugge, Daisy Schol, Jessica Sooijs, Monique van der Tuuk, Esmee Verploegen, Dion vdr Woude.

Staf: Thijs Schlink en Arno van Gool.