· 

Definitieve selectie Vrouwen Zuidland 1 en 2.

De overschrijvings periode is voorbij. De Zuidland Vrouwen selectie maakt nu ook de mutaties bekend.

 

Komend seizoen bestaat de selectie uit 35 speelsters. Dat is er één minder dan afgelopen seizoen. Negen speelsters stoppen of zijn vertrokken en daarvoor in de plaats zijn er acht nieuwkomers. Ook staan er twee nieuwe trainers aan het roer. Michel Visser en Arnold Engels vertrekken na één seizoen.

Foto: archieffoto van de Dames zelf vorig jaar.

 

Hieronder een overzicht van alle mutaties en hoe de selectie komend seizoen er uit gaat zien.

 

Vertrokken / Gestopt:
Soraja Dijkgraaf (gestopt), Kim van der Ende (gestopt), Serena Heijdra (gestopt), Ryanne Mol (Nieuwenhoorn), Aafke Saarloos (SKV Wageningen), Natascha Siep (gestopt), Romy ter Steege (Nieuwenhoorn), Cheyenne Visser (gestopt), Laura van der Wagt (RVVH).

 

Gekomen:
Kaitlyn van Gool (eigen jeugd), Ilse Grootenboer (DVV'09), Jinte Kooistra (eigen jeugd), Rona van der Koppel (Drechtstreek), Anne Lodder (DVV'09), Nicky Smid (Rozenburg), Nienke van der Velde (eigen jeugd), Marit Witvliet (DVV'09).

 

De complete Vrouwen selectie ziet er als volgt uit:

 

Staf:
Martin Oosterveer (trainer VR1)
Robbert Oskam (assistent trainer VR1)
Mandy de Jong (keeperstrainer)
Marjolijn Schelvis (hersteltrainer)
Henk Nieuwenhuizen (ass scheidsrechter VR1)
Hans Schelvis (trainer VR2)
Arno van Gool (ass scheidsrechter VR2)

 

 

Speelsters:
José Beukelman, Joyce Blom, Louise Brink, Jacqueline Bubberman, Gwen van Dijk, Demi Engels, Jill Geilvoet, Kaitlyn van Gool, Jacky Greaves, Ilse Grootenboer, Kayleigh Hoelaars, Jinte Kooistra, Tesse Kooistra, Rona van der Koppel, Anne Lodder, Romy Ouwehand, Mijke Poldervaart, Rosalie Poldervaart, Romona Postma, Tamara van Rooijen, Sandra Schelvis, Gwyneth Slijk, Nicky Smid, Chloë Smolders, Demi Smolders, Vivian Smulders, Romy Takken, Sanne Troost, Nienke van der Velde, Selene van der Velden, Jessie Vorstenbosch, Jade Weeda, Julia Wertz, Marit Witvliet, Donna van Zandwijk.