· 

Mark Potkamp sluit zich als keeperstrainer aan bij de selectie van v.v. Hellevoetsluis.

Mark Potkamp sluit zich als keeperstrainer aan bij de selectie van v.v. Hellevoetsluis.

 

Voor de 54-jarige Potkamp, opgegroeid in de Jan Blankenstraat, gelegen pal achter het ING Sportpark, betekent dit een terugkeer op het oude nest. Op zijn 7e begon hij namelijk in de jeugd van Hellevoetsluis met keepen. Na de hele jeugdopleiding doorlopen te hebben, speelde hij zowel in de zaterdag 1 als in de zondag 1.

 

Als keeperstrainer begon Potkamp bij Nieuwenhoorn met het trainen van de keepers van de jeugdselecties en na een paar jaar werd hij bij OHVV keeperstrainer bij de selectie. Na 5 jaar keeperstrainer te zijn geweest bij Brielle, werkte hij bij Vierpolders al met de nieuwe trainer Paul Bestebreur. Afgelopen seizoen trainde Potkamp, al 33 jaar werkzaam voor Helvoet BV, de selectiekeepers bij Brielle en met de overstap naar Hellevoetsluis keert hij dus weer terug waar het voor hem allemaal begon.

 

Lees hier het bericht op de vv Hellevoetsluiswebsite.