· 

Jeffrey van Veen op laatste moment naar VV Hekelingen

Jeffrey van Veen heeft op het laatste moment gekozen voor vv Hekelingen. Hij komt over van vv Nieuwenhoorn en kwam in het verleden uit voor vv Spijkenisse, FC Dordrecht en Oude Maas. 

De reden dat hij nu voor VV Hekelingen kiest, is simpel: hij wil het plezier terugvinden in het voetbal. Bij Hekelingen komt hij terecht in een selectie, waarin hij wordt herenigd met enkele oud-teamgenoten, waarmee hij goed bevriend is geraakt. Een mooie reden om de overstap te maken! 

 

Jeffrey zal zich in eerste instantie nog even focussen op zijn privé situatie, en op een later moment aansluiten bij de selectie. Daar wordt hij met open armen ontvangen door hoofdtrainer Guy Duijm, die in Jeffrey een echte kwaliteitsspeler ziet waar andere spelers zich aan op kunnen trekken, maar die zelf ook zeker het verschil kan maken.