· 

Na de Corona het Nieuwe Normaal met de Zomerstop.

De verenigingsactiviteiten nemen langzaamaan toch wel af. We constateren een afname van berichten op de sociale media en websites. 

 

Met het mooie weer van aankomende week in aantocht, kunnen er desalniettemin verenigingsactiviteiten in de buitenlucht plaats vinden. Dit in tegenstelling tot de afgelopen week waarin verenigingen helaas genoodzaakt waren activiteiten op het laatste moment af te gelasten. 

 

Er wordt toegewerkt naar een creatieve seizoensafsluiting. 

Veel accommodaties hebben tijdens deze Coronaperiode een fikse opknapbeurt gehad. Vrijwilligers waren bereid hun handen uit de mouwen te steken.

 

De voetballers hebben de overschrijvingsperiode afgesloten. Veel selecties zijn gepresenteerd (zie bericht GrootNissewaard.nl). De selecties bij de meeste binnen- en buitensportverenigingen zijn afgerond of in een afrondende fase. Een aantal verenigingen, zoals tennisverenigingen natuurlijk, zetten hun activiteiten voort.

 

Vooral op het terrein van het kader zijn er -zoals gebruikelijk- nog vacatures. Er worden voorzitters, secretarissen en trainers, begeleiders bij de jeugd gezocht. 

 

 

Het gedenkwaardige Covid-19-seizoen nadert zijn einde.

Iedereen nog een plezierig aantal weken! 

Hopelijk kunnen zowel de binnen- als buitensporten in september aan een mooi seizoen beginnen.