· 

KDO Sportfit op Camping ’t Weergors.

KDO Sport conditietrainer Daan verzorgt leuke lessen Sportfit in de buitenlucht! Op Camping ’t Weergors wordt gewerkt aan de verbetering van je spierkracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en je balans. De oefeningen worden ondersteund met muziek. Ook komen er diverse spellen aan bod, zoals tennis, badminton, techniekoefeningen hockey etc., natuurlijk met 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar. De trainingen zijn zeer geschikt voor de senioren 55+. Sporten bij KDO-Sport is meer dan bewegen, een gezellige en sociale sfeer staat voorop!

 

De lessen zijn op onderstaande momenten:

* Dinsdag 15:15 uur – 16:15 uur

* Donderdag 19:30 uur – 20:30 uur

* Vrijdag 14:15 uur – 15:15 uur

* Vrijdag 15:30 uur – 16:30 uur

 

Een les uitproberen? Dan kan! Kom gerust langs voor een proefles.

 

Bedankt familie Riedijk van camping ‘t Weergors.