· 

Maatregelen per 1 juli 2020 in een overzicht.

Er zijn vervroegd versoepelingen van de corona maatregelen. Alleen als iedere Nederlander zich aan onderstaande houdt, kunnen we wellicht spoedig een volgende stap maken. Worden we onvoorzichtig dan dreigt het gevaar dat de maatregelen weer aangescherpt moeten worden. Dus: houd u aan onderstaande zaken en het sportseizoen kan in september weer opgepakt worden. Weer mooie sportwedstrijden in het verschiet! Leuk! Gezellig! We zijn er aan toe!!!

 

Maar... er is nog het nodige werk door de verenigingen te verrichten. Hoe richt je de kantine met leden in? Hoe zijn de looproutes? Hoe handhaaf je de anderhalve meter bij de 18+ leden? Enz. enz.

 

Veel succes allemaal!

Enne... help elkaar om de volgende stap voorwaarts over een tijdje echt te kunnen maken.