· 

Nieuws over twee Meiden van vv Brielle.

Twee jeugdspeelsters van vv Brielle verlaten Brielle voor een nieuwe, mooie uitdaging: Nuala Zwart en Lieve Mol.

 

Nuala Zwart gaat komend seizoen spelen voor BVV Barendrecht. Nuala sluit zich aan bij de MO17-1 dat uitkomt in de Hoofdklasse.

Nuela kwam afgelopen seizoen bij VV Brielle voor de JO15-3 uit en heeft nu dus succesvol een trainingsstage bij BVV Barendrecht afgerond. VV Brielle is zeer trots op Nuala en wensen haar veel plezier en succes bij BVV Barendrecht! Uiteraard is Nuala ook altijd weer van harte welkom om haar kunsten bij VV Brielle te komen vertonen. 

 

Lieve Mol is de tweede jeugdspeelster die het hogerop gaat proberen. Lieve speelde het afgelopen seizoen als verdedigster bij de jongens in de JO15-1. Zij heeft een trainingsstage afgewerkt bij de Excelsior BVO en mag daar volgend seizoen haar kunsten vertonen in de MO17. Dat team komt uit in de vierde divisie bij het meisjesvoetbal.

De naam Mol zal menigeen bekend in de oren klinken, want haar vader is Mike Mol, de bekende oud-speler van zowel SC Voorne als Wit-Rood-Wit. Haar moeder is oud-Wit-Rood-Wit-speelster Wendy Winkelman, dus de voetbalgenen en het talent zijn via beide ouders doorgegeven.

VV Brielle wenst Lieve veel succes en plezier bij Excelsior Rotterdam!