· 

Spivo Dames 1 stelt Megan Korpershoek aan u voor.

Megan Korpershoek is met haar 15 jaar de jongste van het team. Ze kwam vorig seizoen nieuw bij Spivo en heeft in die tijd al grote stappen gemaakt. Ze zal aanvallend en blokkerend volgend seizoen zeker weer haar steentje bijdragen! 💪🏼

 

Bijnaam:

Meg / Meggie

Leeftijd:

15 jaar

Positie:

Midden

Dagelijkse bezigheid:

Ik zit nu in het vierde jaar VWO op de middelbare school. Daarnaast werk ik in de weekenden in een camping snackbar/restaurant.

Beschrijf jezelf in 3 woorden:

perfectionistisch, ambitieus en klunzig.

Volleybal geschiedenis:

Ik ben in 2015 begonnen met volleyballen bij volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland. Hier heb ik vier jaar gespeeld waarvan het laatste jaar in dames 1 (Promotieklasse). Vorig jaar heb ik de overstap naar Spivo Dames 1 gemaakt.

Wedstrijd ritueel:

Ik heb bij wedstrijden meestal twee rechter of twee linker sokken aan.

Mooiste volleybalherinnering:

Ik denk dat mijn mooiste volleybalherinnering het winnen van een toernooi in Purmerend met het meiden B team van Volleybalcollege Drechtsteden is.

Grootste blunder:

Mijn grootste blunder is bij een aanval per ongeluk de bal in het gezicht van iemand van de tegenstander slaan waarna zij omviel en een soort van flauw viel (gelukkig was er verder niks aan de hand en kon ze gewoon verder spelen). 

 

Foto: Spivo Dames 1 (Teampagina Facebook)