· 

De HVS Heren 1 selectie zoekt nog versterking.

De heren van HVS Heren 1 zijn op zoek naar senioren die aankomend seizoen onze selectie willen versterken. Daarom houden zij op donderdagavond 2 juli, dinsdagavond 7 juli en donderdagavond 9 juli open selectietrainingen.

 

De HVS Heren 1 is een fanatiek en gezellig team dat uitkomt in de vierde klasse. Aankomend seizoen doen zij een gooi naar promotie en daar hebben ze jou bij nodig!

 

Het team is een fanatieke groep met een gedreven trainer/coach, maar na het hockeyen drinken ze graag met z'n allen een biertje. Ook op vrijdagavond zijn zij vaak samen in de stad te vinden!

 

 

Ben of ken jij iemand die fanatiek hockeyen, bouwen aan een sterk team en een hele hoop gezelligheid aanspreekt? Schrijf dan zo snel mogelijk een mailtje naar tc@hvspijkenisse.nl. Ze kijken ernaar uit om je te leren kennen en zien je graag op de club!